Deel je mening met boekjevankarton.nl

Feedback

Heb je tips of feedback voor ons, of is je iets opgevallen? We horen graag van je en stellen je input enorm op prijs! Vul het onderstaande contactformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk.

Heb je een klacht? We lossen het samen op.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@boekjevankarton.nl of via onderstaand contactformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourbeleid

Omdat onze producten op maat worden gemaakt volgens de specificaties van de consument en een persoonlijk karakter hebben, zijn ze uitgesloten van het herroepingsrecht. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden pagina. We denken echter graag met je mee bij een misverstand of klacht, want we streven naar 100% klanttevredenheid. Neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Mailen of bellen

Je kunt ons natuurlijk ook direct mailen of bellen. 

We verzoeken je vragen en opmerkingen zo veel mogelijk via het bovenstaande contactformulier of per e-mail te sturen. Kijk ook op de pagina Veelgestelde Vragen.

E-mail

info@boekjevankarton.nl
Of gebruik direct het contactformulier hierboven.

Wij streven er naar je email binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Telefoon

+31 6 11 47 36 31
Wij zijn niet altijd telefonisch bereikbaar.Mochten we je niet meteen te woord kunnen staan, gebruik dan ons contactformulier of stuur ons een email.

Gegevens boekjevankarton.nl

Otto Klempererstraat 66, 7558EJ Hengelo (O)
KvK-nummer: 74337297
BTW-nummer: NL859861715B01