Onze boekjes worden

Duurzaam gedrukt

Wij bieden boekjes van hoge kwaliteit karton en drukken op een milieu-vriendelijke en duurzame manier.

Keurmerk

Boekje van Karton draagt het WebwinkelKeur-keurmerk. Wij worden regelmatig gecontroleerd door WebwinkelKeur op transparantie, veiligheid en betrouwbaarheid. Alle beoordelingen van klanten zijn na te lezen. In het geval van een geschil kan WebwinkelKeur optreden als bemiddelaar of een bindende uitspraak doen via GeschilOnline.nl.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke
maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven

Webshop Trustmark

Papier en karton

Onze boekjes worden gedrukt op professionele papiersoorten met het FSC-keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Het karton dat wij gebruiken is 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Productie

Onze professionele Kodak Nexpress digitale drukpers is als minst milieu belastend gekwalificeerd ten opzichte van andere drukpersen. Boekjes gedrukt op de Express zijn 100% te ontinkten en 100% recyclebaar. Gebruikte materialen zijn niet giftig en veilig voor kinderen. Onze boekjes worden in Nederland geproduceerd.

FSC-keurmerk

Onze boekjes worden gedrukt op professionele papiersoorten met het FSC-keurmerk.

Karton 100% recyclebaar

Het karton dat wij gebruiken is 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Niet giftig

Gebruikte materialen zijn niet giftig en veilig voor kinderen