Het gezicht achter boekjevankarton.nl

Over ons

Roel Janssen, Annelieke Kuiper en Marijke Janssen.

Wij zijn het gezicht achter boekjevankarton.nl.
Moeder, zoon en dochter. Een familiebedrijf dus!

Creatief, een passie voor (kinder)boeken en gericht op duurzaamheid. Dit maakt dat wij elke dag met veel liefde werken aan jullie boekjes van karton.

Het ontstaan van boekjevankarton.nl

boekjevankarton.nl is in 2016 ontstaan vanuit het idee een stevig en duurzaam kartonnen te maken voor kinderen. Niet zomaar een boekje, maar gepersonaliseerd met eigen foto’s, leuke thema’s en stickers. Waarom was dit er eigenlijk niet?

Al snel werd duidelijk waarom. De weg naar een kartonnen boekje bleek niet zo makkelijk. In Nederland was er geen drukkerij die de middelen had om kartonnen boekjes te drukken. Er was geen andere optie dan zelf een tweedehands drukpers aanschaffen.

Ook bleek het niet zo makkelijk een boekje te maken dat bestand was tegen in de mond stoppen of er mee gooien. Het boekje moest daarnaast ook 100% veilig zijn voor kinder handjes en mondjes. Met bloed, zweet en tranen ontstond uiteindelijk een geschikt ontwerp en de eerste bestellingen kwamen binnen. Elk boekje werd met de hand gesneden, gelijmd en afgewerkt.

Nu, begin 2023, mogen we dagelijks heel veel leuke ontwerpen omzetten in een uniek boekje van karton. Dat hadden we niet durven dromen. Elk boekje krijgt nog steeds al onze liefde en persoonlijke aandacht. Een mooie editor, nieuwe website en hulp van een digitale drukpers. We zijn super trots op Boekje van Karton!

Contact of samenwerken?

Volg Boekje van Karton op Facebook en Instagram, om op de hoogte te blijven van nieuwe thema’s en nieuwtjes. Boekje van Karton organiseert regelmatig acties en promoties.

We vinden het leuk om met je samen te werken! Ook horen we uiteraard graag je mening, ideeën en voorstellen. Laat van je horen!

Snel verzonden

Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen.

Als beste beoordeeld

100% tevredenheidsgarantie.
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

Wij staan voor je klaar

Neem contact met ons op voor al je vragen.